Ανώμαλη προσγείωση για τα Χανιά και πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα!

Μένοντας μακριά από τον καλό τους εαυτό τα Χανιά γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα με 3-1 για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”362095″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”362095″]

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη. Μετά από άσχημη εμφάνιση τα Χανιά ηττήθηκαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής από τον Διαγόρα στη Ρόδο με σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι  γνώρισαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς σε 7 λεπτά αγώνα είχαν δεχτεί δυο γκολ, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0. Συγκεκριμένα στο 3′ μετά από φανταστική ενέργεια του Αντεσίνα ο οποίος πέρασε τρεις αμυντικούς των Χανίων, απέφυγε τον Καλογεράκη και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 7′ πήραν αέρα δύο τερμάτων, αφού μετά από προσπάθεια του Αντεσίνα και σέντρα του Αρίας, ο Λεσάι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Καλογεράκη κάνοντας το 2-0. Το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για τα Χανιά συνεχίστηκε και στο 30′ δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Λεσάι, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καλογεράκη γράφοντας το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Παρά την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν τα Χανιά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν επί της ουσίας στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος καθώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με τον Βουό στο 83′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”362095″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P