
Όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές, Αντώνης Ανδρουλάκης και Κώστας Γεωργιάδης, μετά το ισόπαλο 0-0 ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Πανιώνιο.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου για τον ΑΟΑΝ και τον Αντώνη Ανδρουλάκη, αναφέροντας πως η τακτική προσήλωση του αντιπάλου, δυσκόλεψε αρκετά το έργο της ομάδας του, ωστόσο ο Ιστορικός όπως ανέφερε είχε ένταση, πάθος, ένα τακτικό πλάνο το οποίο υπηρετήσαν πιστά οι ποδοσφαιριστές, μένοντας άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.
Τέλος εξέφρασε την πίστη του για τον στόχο ενώ ευχαρίστησε τον ΑΟΑΝ για την φιλοξενία, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Αγίου Νικολάου μια εξαιρετική ομάδα.
Ο προπονητής του ΑΟΑΝ Αντώνης Ανδρουλάκης ανέφερε πως ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, εκθειάζοντας την ποιότητα του και στο αγωνιστικό κομμάτι. Για τον ΑΟΑΝ τόνισε πως ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ισορροπώντας προς το τέλος του ημιχρόνου, στο δεύτερο ημίχρονο συμπλήρωσε πως μπήκε καλά, ωστόσο οι δύο αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν τελείως το πλάνο.
Παράλληλα, εξέφρασε πως ο ΑΟΑΝ έχει πάρα πολλές δυνατότητες και θα της δείξει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, δίνοντας συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την εικόνα τους.