Έκανε την ανατροπή και πήρε τη δεύτερη νίκη του το Ασήμι

Παρότι έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, το Ασήμι μπόρεσε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Κεραυνό, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352745″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352745″]

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κεραυνό ο οποίος πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό, με άψογο πλασέ του Μ. Κουγιού που έκανε το 0-1.

Το Ασήμι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και τέσσερα λεπτά αργότερα έχασε καλή ευκαιρία με τον Θ. Αντωνάκη να κάνει το σουτ, τον Χαχλιουτάκη να αποκρούει και τον Χασουράκη να μην προλαβαίνει στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν απίθανη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 17′ όταν ο Χασουράκης πέρασε δύο παίκτες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ψωμά, ο οποίος όμως από πολύ κοντά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Χαχλιουτάκη να κάνει μεγάλη επέμβαση. Η ομάδα του Άρη Μαυρογιάννη ήταν εξίσου απειλητική και έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 33′. Ο Καλλέργης έκανε τη σέντρα, με τον Ξαγοραράκη να κάνει την προβολή και το οριζόντιο δοκάρι να τον σώζει από το αυτογκόλ.

Οι φάσεις και για τις δύο ομάδες συνεχίστηκαν, με το Ασήμι να απειλεί με Ντομπρονίκου και Δρακάκη και τον Κεραυνό να χάνει καλή ευκαιρία με τον Κωστάκη, όλα αυτά σε διάστημα τριών λεπτών.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ, με το Ασημί να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 51′. Ο Χασουράκης πήρε τη μπάλα έπειτα από σέντρα του Ψωμά, κέρδισε και μία κόντρα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Φανουράκη δεν έμεινε εκεί, καθώς κατάφερε να κάνει την ανατροπή με το γκολ του Πρίφτη στο 65′ έπειτα από κόρνερ του Βαρδακή και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Το Ασήμι σφράγισε τη νίκη στο 72′ όταν και πάλι ο Χασουράκης πήρε τη σέντρα από τον Μπέρκη, προσποιήθηκε και με σουτ έγραψε το 3-1.

Στο 90ο λεπτό το Ασήμι έχασε ανεπανάλητπη ευκαιρία, με τον Χασουράκη να κάνει το γύρισμα στην μικρή περιοχή, με τον Ψωμά να μπαίνει στα δίχτυα, αλλά και όχι και η μπάλα μαζί του, καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και δεν πέρασε τη γραμμή.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το Ασήμι να παίρνει τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352745″]
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P