Αποχωρεί από τον Κεραυνό ο Γ. Μαυροζαχαράκης

Ο Γιάννης Μαυροζαχαράκης αποχωρεί από την οικογένεια του ΠΟΑ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ δεν συνεχίζει στον Κεραυνό. Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας του με ανάρτηση του, οπού ευχαρίστησε όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ανέφερε πως είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει, με ένα νέο να ανοίγει για τον ικανό ποδοσφαιριστή.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Κάθε κεφάλαιο κλείνει και ανοίγει ένα καινούργιο στη ζωή. Το σημαντικότερο είναι να εμπλουτίζει κανείς θετικά τις εμπειρίες του και να προχωράει μπροστά, να προοδεύει και γίνεται καλύτερος. Ακριβώς αυτή την εμπειρία αποκομίσαμε μαζί με τον γιό μου τον, Γιαννη Μαυροζαχαράκη κατά το πέρασμα μας από τον ΠΟΑ και ειδικότερα από τον Ερμή και Κεραυνό Ατσαλενίου. Προοδεύσαμε, γίναμε καλύτεροι και γνωρίσαμε θετικούς ανθρώπους.

Γνωρίσαμε άξιους προπονητές και γυμναστές και ένα υγιές ομαδικό περιβάλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους τον υπεύθυνο Ακαδημιών του ΠΟΑ, Νίκο Μακράκη ο οποίος είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου, τον προπονητή του Ερμή Βασίλη, Κασαπάκη ο οποίος με την κατάρτιση του ως προπονητής και την ανθρωπιά του δίνει συνεχές κίνητρο συμμετοχής στα παιδιά, τον προπονητή του Κεραυνού, Άρη Μαυρογιαννάκη ο οποίος εμπλουτίζει με ένταση, τακτική συμπεριφορά και πειθαρχία τις προπονήσεις και σίγουρα ανεβάζει επίπεδο στα παιδιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στον γενικό αρχηγό του Κεραυνού Μανόλη Βασιλάκη ο οποίος με κατανόηση και ενσυναίσθηση προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα και στον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιώργο Λέλεκα ο οποίος μας φιλοξένησε στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα οι καλοί φίλοι πάντα ξανασμίγουνε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P