Έκλεισε φιλικό με Χαραυγή ο Ηρόδοτος

Την Χαραυγή θα αντιμετωπίσει ο Ηρόδοτος το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γιάννης Σκουρέλλος» σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννης Χατζησεβαστού μετά το τριήμερο ρεπό, επέστρεψαν τη Δευτέρα στο γήπεδο, ενώ την Τετάρτη θα δώσει το παιχνίδι με την Χαραυγή, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές και να διατηρηθεί ο αγωνιστικό ρυθμός ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η σχετική ενημέρωση: «Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του αναμένεται να δώσει ο Γιάννης Χατζησεβαστός. Τεστ προπονητικού χαρακτήρα με Χαραυγή ο Ηρόδοτος την Τετάρτη (11/10, 19:00) στο “Γιάννης Σκουρέλλος”! 

Μετά το τριήμερο ρεπό Παρασκευή (06/10) – Σάββατο (07/10) – Κυριακή (08/10) με το οποίο γέμισαν τις μπαταρίες τους οι “μπλε” επέστρεψαν τη Δευτέρα (09/10) ξανά στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός αναζητούσε αντίπαλο για φιλικό προκειμένου να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του και παράλληλα να διατηρηθεί ο ρυθμός ενόψει επανεναρξης του πρωταθλήματος.

Ήδη η σκέψη όλων στον Ηρόδοτο βρίσκεται στο δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Κατσάμπα την επόμενη Τετάρτη 18/10, 15:30) στην Ελιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P