Θετικά τα Χανιά για τη παρουσία των φίλων του ΟΦΗ – Δεν άλλαξε γνώμη η αστυνομία

Τα Χανιά δεν έφεραν καμία αντίρρηση στο αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για να έχει στο πλευρό τον κόσμο της, με την αστυνομία τελικά να ρίχνει «άκυρο» στην ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως έγινε γίνει γνωστό, στο γήπεδο Περιβολίων λειτουργούν μόνο οι Θύρες 1 και 2 που δεν διαθέτουν διαχωριστικά, με συνέπεια να τίθεται θέμα ασφαλείας και χωρητικότητας. Η αστυνομία όμως ήταν κάθετα αρνητική στο να διατεθούν εισιτήρια στον ΟΦΗ και αποφάσισε να εισηγηθεί προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης να απαγορευτεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα Χανιά με ενημέρωση τους, τόνισαν τις άριστες σχέσεις που έχουν με τον ΟΦΗ και τη προσπάθεια τους για να πάρουν εισιτήρια οι «ασπρόμαυροι», έχοντας διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Παράλληλα, η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας προσκάλεσε τόσο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στα Χανιά και μάλιστα από την παραμονή του αγώνα, προκειμένου να τους υποδεχτεί όπως αρμόζει στη φιλική σχέση μεταξύ των δύο ομάδων και στην κρητική φιλοξενία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P