Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (30/9) και το πρόγραμμα της Κυριακής (1/10)

Δράση σε όλες τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Ηρακλείου, είχαμε σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής (01/10).

Α1 ΕΠΣΗ: Διπλό με ανατροπή για Ανθεστίων, διπλό και για ΑΕΚ 

Τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισαν Ανθεστίων και ΑΕΚ, επικρατώντας μακριά από την έδρα τους, κόντρα σε Ποσειδώνα και ΠΑΝΟΜ αντίστοιχα.

Στα Μάλια, η ΑΕΚατσαμπά με ένα γκολ του Μυρτέλι και ένα του Φρόκου, επικράτησε 0-2 του ΠΑΝΟΜ που συνεχίζει τις… χαμηλές πτήσεις, ενώ την ίδια ώρα, ο Ανθεστίων, παρ’ ότι έμεινε πίσω στο σκορ από τον Ποσειδώνα, κατάφερε να το ανατρέψει και να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-3.

Στη Χερσόνησο, στο μεγάλο ντέρμπι, Χερσόνησος και Ρούβας αλληλοεξουδετερώθηκαν και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Υπενθυμίζουμε τα παιχνίδια Μοχός-ΑΟΤ και Ρωμανός-Μινωική έχουν αναβληθεί, ενώ η 3η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου με τα παιχνίδια Εργοτέλης-ΠΑΟΚ, Τύλισος-Δαμάστα και Μοίρες-Ηρόδοτος.

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”776″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Άνετη νίκη για Ανάληψη – Νέο «τρίποντο» για Ζαρό 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο… πιάτο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Θετικό ντεμπούτο για Ανάληψη, η οποία επικράτησε των Νέων Αλμυρού , ενώ δύσκολη νίκη πήρε ο Ζαρός, επικρατώντας του Λίντο με 1-2.

Την Κυριακή το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Παναθηναϊκός Ηρακλείου – Φαιστός, με τα παιχνίδια Δίας – Ομόνοια Καλλιθέας και Άλογο Μαλεβιζίου – Κόροιβος να αναβάλλονται.

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”809″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για το Ασήμι – Μοιρασιά στο Ατσαλένιο: 

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο Ατσαλένιο, Κεραυνός και Γαρίπα ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ το Ασήμι με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ του Ρεμούνδου, επικράτησε των Ασιτών με 1-2.

Την Κυριακή το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τα παιχνίδια Κανάρια – Αετός Ανωγείων, Άγιος Δημήτριος – Δειλινά και Αγία Βαρβάρα – Παλιανή.

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”836″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα κάνει… πρεμιέρα η Β1 ΕΠΣΗ, καθώς δεν διεξήχθη κανένα από τα σημερινά παιχνίδια. Τόσο το Δαφνές-ΟΦΑΜ όσο και το ΕΓΟΗ/ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ-Χαραυγή αναβλήθηκαν.

[jsMatchDayStat season_id=”349788″ matchday_id =”862″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β2 ΕΠΣΗ: Εμφατικές νίκες για Μαραθώνα, Νέους Ηροδότου και Ερμή Ατσαλένιου 

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της πρεμιέρας στην Β2 ΕΠΣΗ.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο Μαραθώνας επικράτησε του Τηγανίτη με το εντυπωσιακό 8-0, ενώ ο Ερμής Ατσαλένιου κέρδισε με 5-1 τον Ηρακλή Νιπιδιτού.

Εμφατική νίκη για τους Νέους Ηροδότου, οι οποίοι αν και ξεκίνησαν το ματς με 10 παίκτες, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 2-5.

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”889″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P