«Τρίποντο» με ανατροπή για τον Ρωμανό κόντρα στην Δαμάστα

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ρωμανός, επικρατώντας της Δαμάστας με ανατροπή με σκορ 1-3 εκτός έδρας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352093″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352093″]

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Δαμάστα, με καλό ρυθμό και διάθεση για ποδόσφαιρο και για από δύο ομάδες, με τον Ρωμανό να επικρατεί τελικά με σκορ 1-3 και να συνεχίζει με το… απόλυτο στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα η Δαμάστα μετά το… ρεπό της πρεμιέρας (αναβλήθηκε το ματς με τον ΑΟΤ) γνώρισε την πρώτη της ήττα.

Στα αγωνιστικά, πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Γιάννη Κόκκινο στο 9ο λεπτό, ωστόσο ο Ρωμανός ανέβασε την απόδοση του και βρήκε την ισοφάριση με τον Χαλιλάι στο 25ο λεπτό. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Ανυφαντάκης με κεφαλιά έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, που πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο Ρωμανός μπήκε με διάθεση να πετύχει και τρίτο τέρμα και με τον Κρανιωτάκη στο 52′ έκανε το 1-3, με τη συνέχεια να βρίσκει τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, με το σκορ να μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, με την Δαμάστα να έχει δοκάρι με τον Ζερβάκη, με το σκορ να παραμένει ως έχει και τον Ρωμανό να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352093″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P