Με αρκετές απουσίες, αλλά και πίστη για τη νίκη τα Χανιά στη Νίκαια

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το πρωί η προετοιμασία των Χανίων για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νίκαια (24/9, 20:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Αμέσως μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Παναγιώτου, Μπουρσέλης, Κουκουράκης και Κυρίτσης, οι ανέτοιμοι Μάνος και Ντίας, όπως και οι Παχής και Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι οι: Καλογεράκης, Πενταράκης, Ματάους, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Λεμονής, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Εντγκαρ, Μιούλερ, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης, Βουό, Βόρφι

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ