Ν. Ντελάκης: «Θα ματώνουμε κάθε ματς για τη φανέλα – Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο»

Στο προσκήνιο για τον Ποσειδώνα πλέον το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Νίκος Ντελάκης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την πρεμιέρα και την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον ΠΑΝΟΜ, για το ιστορικό ματς με τον Ηρόδοτο αλλά και για τους στόχους της ομάδας στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη πρεμιέρα και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΝΟΜ: «Να ευχηθώ καταρχήν καλή σεζόν σε όλους που απαρτίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Παρά την ελλιπή προετοιμασία της ομάδας λόγω απουσιών που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια αυτής, η ομάδα έβγαλε στα στοιχεία που έπρεπε και ήρθε αυτή η νίκη. Σημαντικό για εμάς που ξεκινήσαμε την χρόνια νικηφόρα κάτι που μας δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

Για το ιστορικό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα: «Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και με κίνητρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αδιάφορο για εμάς. Ο Ποσειδώνας κάθε αγωνιστική θα παλεύει για την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο ματς».

Για τον στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν: «Ο στόχος της ομάδας μου είναι μια καλή πορεία ανάλογη της περυσινής και η καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία. Παρόλο που είμαστε ένα νέο ρόστερ ( 4-5 παιδιά είμαστε από το περσινό) είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε και θα φανούμε αντάξιοι της μεγάλης ιστορίας του Ποσειδώνα. Είναι τιμή μας να φοράμε αυτή την φανέλα και έχουμε πει με τους συμπαίκτες μου ότι θα ματώνουμε κάθε ματς για αυτή. Καλή σεζόν και πάλι σε όλους!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P