Με το… δεξί και με «μαέστρο» τον Ανωγειανάκη ξεκίνησε ο Ρούβας!

Ο Ρούβας, με γκολ και ασίστ του Μύρων Ανωγειανάκη, που πλήγωσε την πρώην ομάδα του, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 στη Γέργερη και ξεκίνησε με νίκη το… ταξίδι στην Α1 ΕΠΣΗ! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352082″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352082″]

Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, χωρίς την μεγάλη φάση, με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 17ο λεπτό, όταν από ωραία ανάπτυξη, ο Λυδάκης έκανε το γύρισμα στον Σεραφειμίδη, εκείνος δοκίμασε μια σέντρα σουτ, με τον Χριστοδούλου να διώχνει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρούβας άνοιξε το σκορ. Ο Ανωγειανάκης, δοκίμασε μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 του Ρούβα, μην πανηγυρίζοντας το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 30΄όταν ο Λυδάκης έκανε τη σέντρα, ο Κουράκης έκανε την κεφαλιά, με τον Ιατράκη να μπλοκάρει. Στο 34’ σειρά του Ρούβα να απειλήσει, με τον Χριστοφοράκη να κάνει το σουτ και τον Σταυρακάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 39’. Αρχικά ο Σεραφειμίδης πλάσαρε, ο Ιατράκης έδιωξε στην επαναφορά ο Κουράκης πήγε να πλασάρει, πάνω στην γραμμή έδιωξαν αμυντικοί του Ρούβα.

Στο 45’ ο Χριστοφοράκης έπεσε μέσα στη περιοχή, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, «παίζεται» έδειξε ο ρέφερι.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κουτσογιαννάκη να κάνει το πλασέ, αδύναμο μπλόκαρε το τέρμα του ΠΑΟΚ.

Με το… καλημέρα της επανάληψης, ο Ρούβας διπλασίασε τα τέρματα του, όταν από βαθιά μπαλιά του Ανωγειανάκη στην πλάτη της άμυνας, την υποδέχθηκε ωραία ο Χριστοφοράκης, ο οποίος με πλασέ και τη βοήθεια του δοκαριού πέτυχε το 2-0! Στο 58′, ένα σουτ του Λυδάκη, κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Στο 89′ κόρνερ του Μανουσάκη, εκτέλεσε έκανε προβολή ο Κουράκης, φωνές ότι πέρασε η μπάλα την γραμμή, ο διαιτητής είπε παίζεται και στην συνέχεια έδωσε επιθετικό φάουλ. Στη τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Κουράκη, με το σκορ να μην αλλάζει και τον Ρούβα να ξεκινάει με το.. δεξί τη σεζόν!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352082″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P