Με «ήρωα» Δημαράκη κράτησε τη νίκη η Χερσόνησος!

Η Χερσόνησος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕ Κατσαμπά στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, σε ένα παιχνίδι με… επεισοδιακό φινάλε.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352084″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352084″]

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 6ο λεπτό για την ΑΕΚ, όταν ο Κατσαβούνης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Ντρεϊάι, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με την Κομσίου να μην δυσκολεύεται να γράψει το 1-0 στην επαναφορά, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο γκολ της χρονιάς στα γήπεδα της ΕΠΣΗ για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη συνέχιζε να πιέζει και είχε και άλλη καλή στιγμή με τον Καπετανάκη στο 35′, το μακρινό σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Αποστολάκης με διπλή προσπάθεια. Η Χερσόνησος διπλασίασε το προβάδισμα της στο 38′ με τον Φρόκου να κάνει το 2-0 μετά από πάσα του Ψωρογιάννη.

Η Χερσόνησος συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη, με τον Φρόκου να σουτάρει δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 67′ με τον Τάγγινη που ήρθε από τον πάγκο να μειώνει σε 2-1. Από την πλευρά των γηπεδούχων πάντως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες, πως η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Τρία λεπτά, στο 70′ η Χερσόνησος προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κομσίου δεν πρόλαβε, με τον Αποστολάκη να μπλοκάρει. Ένα λεπτό μετά ο Αρχοντάκης έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να απαντάει.

Γενικώς το παιχνίδι «άναψε» μετά την μείωση του σκορ από την ομάδα του Κατσαμπά, η οποία μάλιστα ζήτησε πέναλτι στο 77′ σε μαρκάρισμα πάνω στον Τάγγινη, με τον διαιτητή Βασάκη να δίνει εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ο Φρόκου σούταρε άουτ για την Χερσόνησο.

Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 86′. Η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη κέρδισε πέναλτι, με τον Ντελία να αναλαμβάνει την εκτέλεση, με τον Δημαράκη όμως να τον κερδίζει, κρατώντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη για την ομάδα του.

Η Χερσόνησος είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως η προσπάθεια του Ντρεϊάι στο 90′ κατέληξε στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να χριστεί σκόρερ δύο λεπτά αργότερα μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια, όμως το σουτ του κατέληξε μόλις άουτ.

Το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τη Χερσόνησο να παίρνει τη νίκη, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, παρότι τα… χρειάστηκε στο φινάλε.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352084″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P