Πρόβα τζενεράλε με «τεσσάρα» για τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης έδειξε έτοιμος για τη πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας της Νίκης Σητείας στο Μαρτινέγκο με 4-0, στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης και στο 16’ άνοιξε το σκορ, με τον Κατσούρι με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής να ευστοχεί για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο «κιτρινόμαυρο» γκολ.

Έπειτα από συνεχόμενα κόρνερ, ο Μερκουλίδης πήρε την κεφαλιά στο 21′ για να γράψει το 2-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Ντίσα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 3-0, με τον Εργοτέλη να είναι καλύτερος και να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης με… φόρα από το πρώτο ημίχρονο, πέτυχε και 4ο τέρμα στο 47’ με πλασέ του Χότζα. Η Νίκη Σητείας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Εργοτέλη να δείχνει έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Μιράσι, Πλατοκούκης, Φαϊτάκης, Μαυροειδής, Μερκουλίδης, Κορνάρος, Παναγιωτάκης, Χότζα, Κατσούρρι, Ντίσα, Τσαμαντιώτης

Έπαιξε και οι: Παπαδάκης, Παρασύρης, Τσέρος, Ψυχαράκης, Μερκουλίδης, Σαμπροβαλάκης, Φθενάκης

Νίκη Σητείας: Χαραλαμπάκης, Πίτος, Πιθαρούλης, Ζήσης, Γιαννικάκης, Πετάσης, Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Μ., Γιακουμάκης, Μεχντί

Έπαιξαν και οι: Μάτος, Γκέκα, Κουκιανάκης, Τζανετόπουλος, Πυργιωτάκης, Παπαδόπουλος Γ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P