Πήρε τη… ματσάρα με ανατροπή ο ΠΟΑ κόντρα στην Επισκοπή!

 Ένα εξαιρετικό φιλικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Επισκοπή και ΠΟΑ, με τους Ατσαλενιώτες να επικρατούν με σκορ 2-3 με ανατροπή! 

Η Επισκοπή μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Δημητρακούδη να δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων!

Οι Ρεθυμνιώτες ήταν πιο επιθετικοί στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΟΑ να απειλή στο 19’ με τον Καϊμακαμούδη να κάνει το σουτ και τον Γιαγκιόζη να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα η Επισκοπή απείλησε, όταν από φάουλ του Λίμα, ο Βαλαβανόπουλος πήρε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δέκα λεπτά μετά, καλή στιγμή για τον ΠΟΑ, όταν από ωραία προσπάθεια ο Ζέλιος πάσαρε στον Καϊμακαμούδη, ο οποίος από διαγώνια θέση έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 37’ Τρίτη και.. .φαρμακερή για τον επιθετικό του ΠΟΑ, ο οποίος από εξαιρετική κάθετη του Νύκταρη, με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 41’ λίγο έλειψε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Ζέλιου πέρασε άουτ, με τελευταία φάση του ημιχρόνου να είναι ένα σουτ του Αζίζι, που πέρασε άουτ. Ένα πρώτο ημίχρονο, που η Επισκοπή μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον ΠΟΑ να ισορροπεί, να ισοφαρίζει και να φτάνει μια… ανάσα από την ανατροπή.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο έτσι και στην επανάληψη η Επισκοπή σκόραρε, όταν από παράλληλη μπαλιά του Λίμα, ο Τζωρτζινάκης άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τη μπάλα να φτάνει στον Βαλαβανόπουλο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αμπατζή για το 2-1 στο 53’!

Ωστόσο, η απάντηση του ΠΟΑ ήταν άμεση, όταν ο Ψαρράς με παράλληλη σέντρα βρήκε τον Καϊμακαμούδη, ο οποίος με προβολή ισοφάρισε σε 2-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι! Ο ΠΟΑ δεν σταμάτησε εκεί και στο 63’ έκανε την ανατροπή, όταν ο Μπέης μπήκε διαγώνια μέσα στη περιοχή, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-3!

Στο 72΄καλή στιγμή για την Επισκοπή, όταν από ωραία συνεργασία Αζίζι – Τζωρτζινάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ, με τον Αμπατζή να μπλοκάρει. Στο 88′ τεράστια ευκαιρία για την Επισκοπή, όταν ο Γιούχτα έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Αμπατζή με τα ακροδάχτυλα να διώχνει σε κόρνερ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΟΑ να παίρνει τη νίκη – γοήτρου με 2-3, με τις δύο ομάδες πάντως να έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Επισκοπή: Γιαγκιόζης, Χάιδος, Λίμα, Πάτας, Μίχος, Κίτος, Αζίζι, Δωματάς, Βαλαβανόπουλος, Ντότης, Δημητρακούδης

Έπαιξαν και οι: Γιούτα, Σουρνάκης, Τζωρτζινάκης, Μέτα, Ζαχαράκης, Ψαρράς

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Κασσωτάκης, Λουμπάκης, Χαρίτος, Ζέλιος, Ικεότσα, Πέριτς, Κερμενίδης, Μέμος, Νύκταρης, Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Δαμιανάκης, Βοργιάς, Σφυρογιαννάκης, Ψαρράς, Λίλος, Σκουλάς, Κεραλάκης, Ραπανάκης, Μπέης, Γωνιανάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P