Κυρ. Γαλανός: «Ένα παιχνίδι – γιορτή μας εμάς»

Το πρώτο του φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασία του, δίνει το απόγευμα της Κυριακής ο Δίας κόντρα στον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο στο γήπεδο της Περιφέρειας/Πανεπιστημίου.

Όλη τη βδομάδα, ο Δίας προετοιμάστηκε με μεγάλη συμμετοχή, με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε καλό κλίμα και σε πολύ καλό επίπεδο και με βάση την παρουσία των ποδοσφαιριστών, όσο και στην αποδοτικότητα των προπονήσεων.

Ο προπονητής του Δία Κυριάκος Γαλανός, κατάγεται από την Μυρτιά και θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα την ομάδα του χωριού του.

Ο έμπειρος προπονητής με δήλωση του εξέφρασε πως το παιχνίδι θα αποτελεί ένα ματς – γιορτή, αποτελώντας παράλληλα ένα πρώτο «τεστ» συμπερασμάτων ενόψει της νέας σεζόν.

«Πρόκειται για ένα φιλικό γιορτή για εμάς, το γνωρίζουν όλοι, η ομάδα του χωριού μου, μια ομάδα που έχω παίξει ποδόσφαιρο και επιθυμώ να έχει γιορτινό χαρακτήρα, φυσικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και θέλω να το χαρούμε όλοι.

Αποτελεί μάλιστα και το πρώτο φιλικό για εμάς, να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη φιλικά με Θέρισο και Κουνάβους», ανέφερε ο Κυριάκος Γαλανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P