Άρεσαν οι «μικροί» του ΑΟΑΝ, 1-0 την Νίκη Σητείας

Ο ΑΟΑΝ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, επικράτησε της Νίκης Σητείας με 1-0, έχοντας καλή παρουσία. 

Πριν τη σέντρα, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή λόγω του θανάτου του 36χρονου Αντώνη, στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, ενώ στο γήπεδο υπήρχε και κουμπαράς για την στήριξη της οικογένειας του άτυχου άνδρα.

Στα αγωνιστικά, ο Αντώνης Ανδρουλάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, προφυλάσσοντας τους βασικούς ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ προηγήθηκε με τον Χριστογιάννη στο 47’, ενώ στο 63’ έχασε πέναλτι με τον Μαρκάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Αλεξάκη, με την Νίκη Σητείας από την άλλη πλευρά να έχει καλή παρουσία, κόντρα σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης, Χριστογιάννης, Γκρέμος, Οικονόμου, Ράτσα, Αλεξάκης, Μαρκάκης, Βόκολος, Χατζιράι, Ψαθάκης

Έπαιξαν και οι: Τραυλός

Νίκη Σητείας: Χαραλαμπάκης, Γαρεφαλάκης, Ζήσης, Πίττος, Πυθαρούλης, Γιαννικάκης, Τζανετόπουλος, Πετάσης, Άλεξ, Παπαδόπουλος Μ., Γιακουμάκης

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Γ., Τέμπης, Τσαλαμπούνης, Γκέγκα Π., Τζιαγκέλι, Παπαδόπουλος Στ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P