Ν. Συριγωνάκης: «Το έργο αυτό να αποτελέσει κυψέλη παραγωγής ταλέντων στην ευρύτερη περιοχή»

Το γήπεδο του Ποσειδώνα πήρε πλέον…μορφή καθώς τοποθετήθηκε ο πλαστικός τάπητας, ενώ σήμερα υπήρξε και συνάντηση όλων των υπευθύνων για την ενημέρωση της πορείας των έργων, με τον Νίκο Συριγωνάκη να μιλάει στο Grandsport.gr για το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε επίσης: Πήρε «μορφή» το γήπεδο του Ποσειδώνα!

Ένα όνειρο χρόνων παίρνει πλέον «σάρκα και οστά» και σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου της ομάδας Αντώνη Βλαχάκη, του Αντιπροέδρου Νίκου Μπινιχάκη, του επίτιμου προέδρου Μιχάλη Τζιράκη με τον εργολάβο του έργου κ. Ηλία Πασούμα όπου και υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των έργων.

Μάλιστα ο Νίκος Συριγωνάκης μίλησε στο Grandsport.gr για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το έργο είναι στο τελικό του στάδιο. Ένα οραματικό έργο για την ευρύτερη περιοχή το οποίο ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα χώρο στον οποίο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις γύρω περιοχές θα μπορούν να αθλούνται, γυρίζοντας την πλάτη σε παραβατικές συμπεριφορές. Εύχομαι αυτό το έργο να αποτελέσει κυψέλη παραγωγής νέων ταλέντων στην ευρύτερης περιοχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P