Επιτυχημένη «πρόβα τζενεράλε» για τον ΠΟΑ ενόψει πρεμιέρας

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο ΠΟΑ, επικρατώντας του ΑΟΤ με 3-0 στο Ατσαλένιο, μια βδομάδα πριν την έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο, με τις μονομαχίες να είναι δυνατές, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 54′ ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ, με τον Ικεότσα να κερδίζει πέναλτι, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 65′ ο ΠΟΑ βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν από λάθος στην άμυνα, ο Μπέης πήρε τη μπάλα, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, σημειώνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο ΠΟΑ βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ραπανάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Ατσαλενιώτες έδειξαν έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, με τον Κώστα Φραντζέσκο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΠΣΗ, από την άλλη ο ΑΟΤ είχε καλή παρουσία, με τον Νίκο Σουτζή να βγάζει και εκείνος τα συμπεράσματα του, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Ικεότσα, Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς, Σφυρογιάννακης, Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν και οι: Χατζηανδρέου, Γωνιανάκης, Κεραλάκης, Αμπατζής, Ραπανάκης, Χαρίτος, Μπέης

ΑΟΤ: Βλαχάκης, Δουγλεράκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Φραγκιαδουλάκης, Μεϊρέλες, Παπανδρέου, Ζήσης, Μεταξάκης, Στεφανάκης, Σαβουϊδάκης

Έπαιξαν και οι: Πρέγκα, Στεφανάκης, Σαβουϊδάκης, Καμνέλιους, Τσακιράκης, Σμαραγδάκης, Τζωρτζάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P