ΟΦΗ

Ανεβαίνει ο Γιάννου!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ανεβαίνει ο Γιάννου!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/2) στο Παγκρήτιο στάδιο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη μέρα προετοιμασίας στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο (14/2, 17:15).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, τελειώματα, κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε και σήμερα μέρος της προπόνησης, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Ναμπί, Σαρδινέρο, Σολίς και Σελίμοβιτς να κάνουν θεραπεία.

Οι Σακόρ, Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (12/2), στις 11:00.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα