Πρώτο «ξεμούδιασμα» θετικό για Παλιανή και Άλογο Μαλεβιζίου

Άλογο Μαλεβιζίου και Παλιανή έδωσαν το πρώτο φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, με την Παλιανή να επικρατεί με 1-2 στο γήπεδο της Τυλίσου.

Παρά το γεγονός πως υπάρχει κούραση από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, οι δύο ομάδες είχαν καλή παρουσία, με Μάικ Παρθενάκη και Στάθη Κορνάρο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Το Άλογο Μαλεβιζίου, παρά το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, είχε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, στο πρώτο μέρος είχε πολύ καλή παρουσία, ωστόσο στην επανάληψη έδειξε σημάδια κόπωσης, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά, η Παλιανή έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο της φιλικό, παρά τις αρκετές απουσίες, έχοντας ειδικά ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, όπου παρά τη κούραση οι παίκτες έδειξαν διάθεση και όρεξη, αφήνοντας ικανοποιημένο τον έμπειρο τεχνικό.

Για την ιστορία, η Παλιανή προηγήθηκε με σέντρα σουτ του Ζαϊμάκη, με το Άλογο να ισοφαρίζει στις αρχές της επανάληψης με τον Περάκη, με την Παλιανή να παίρνει τη νίκη γοήτρου με τον Γκάγκα, μετά από φάση διαρκείας. Το φιλικό ήταν διάρκειας 40 λεπτών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσαλής, Ζερβός Ν., Μαματζάκης, Περάκης, Ζερβός Γ., Δίπλας, Φαρσάρης, Κάββαλος Γ., Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Νικηφόρος

Έπαιξαν και οι: Κυραλάκης, Χαλκιαδάκης, Συνολάκης, Φουκάκης

Παλιανή: Μασταντωνάκης, Φουντουλάκης Χρ., Φουντουλάκης Στ., Σπινθουράκης Στ., Οικονομάκης Λ., Ρέννις, Μανιαδάκης, Πετρόπουλος., Βιτσαράς, Κουντούρης, Ζαϊμάκης

Έπαιξαν και οι: Τζερνιάς, Ορφανουδάκης Σπ. Σταυρουλάκης Δ., Αμπαρτζάκης, Σπινθουράκης Αν., Παπαδάκης, Δαμιανάκης, Σταυρουλάκης Αγγ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P