Αποχώρησε από την προεδρία της Ομόνοιας ο Γ. Χαμηλάκης – «Ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους συνεργαστήκαμε»

Ο Γιώργος Χαμηλάκης αποχωρεί από την προεδρία της ομάδας της Καλλιθέας μετά από 11 χρόνια ανιδιοτελής προσφοράς.

Την απόφαση να μην συνεχίσει την προεδρία της Ομόνοιας πήρε ο Γιώργος Χαμηλάκης. Η έλλειψη χρόνου τον οδηγεί σε αυτή την απόφαση, καθώς με τη δεδομένη κατάσταση δεν έχει το περιθώριο να αφιερώσει την ώρα που η απαιτεί η διοίκηση ενός σωματείου.

Πάντως η αλήθεια είναι πως αφήνει την Ομόνοια πλήρως οργανωμένη και νοικοκυρεμένη, έχοντας βρει λύση στο γηπεδικό ζήτημα, με τον απαραίτητο ρουχισμό και εξοπλισμό, με την ομάδα της Καλλιθέας να είναι στο Μητρώο και να συνεχίζει κανονικά την παρουσία της στα τοπικά πρωταθλήματα.

Χρέη πλέον προέδρου μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών αναλαμβάνει σύμφωνα με το καταστατικό ο αντιπρόεδρος Ελευθέριος Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, με προσωπική του δήλωση εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ευχόμενος τα καλύτερα για το μέλλον της ομάδας: «Μετά από έντεκα χρόνια προσφοράς ο πρόεδρος της Ομόνοια Καλλιθέας Γιώργος Χαμηλάκης αποχωρεί από την ομάδα. Ο βασικότερος λόγος είναι συνταξιοδότηση του και η διαμονή του πλέον να μοιράζεται μεταξύ Σητείας και Ηρακλείου.  Πρόεδρος εξ αποστάσεως δεν συνάδει με τα δρώμενα και τις ανάγκες της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργαστήκαμε αρμονικά όλα αυτά τα χρόνια και αφήνω μια ομάδα με εξασφαλισμένη τη γηπεδική στέγη, με όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό – ρουχισμό, εγγεγραμμένη στο μητρώο ΓΓΑ και ως απόθεμα, ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό.

Εύχομαι αυτοί που θα αναλάβουν την τύχη της ομάδας να φανούν αντάξιοι και καλύτεροι των δικών μας προσπαθειών και κατακτήσεων», ανέφερε στη δήλωση του ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομόνοιας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P