Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας τα έφερε έτσι, ώστε δύο καλοί φίλοι και παλιού συμπαίκτες τίθενται αντιμέτωποι.
Η κληρωτίδα του πρώτου γύρου στο Κύπελλο Ελλάδας είχε κέφια, δίνοντας μας το πολύ δυνατό ζευγάρι του κυπελλούχου Ηρακλείου, ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον αντίστοιχο νικητή στον Πειραιά, τον ιστορικό Εθνικό.
Πέρα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αυτό το ζευγάρι αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αρντίντ Λαμάι και Γιώργο Σαριδάκη.
Οι δύο τους συνδέονται από φιλία πολλών ετών, καθώς ξεκίνησαν παρέα στην ακαδημία του Αστερίωνα, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν συμπαίκτες στον Ασήμι, με ιδιαίτερη επιτυχία.
Από κει και πέρα οι δρόμοι τους χώρισαν, να όμως που η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να ξανασυναντηθούν στο γήπεδο. Ο Αρντίντ αγωνίζεται από την προηγούμενη χρονιά στον Εθνικό, τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο στον Πειραιά, ενώ ο Γιώργος Σαριδάκης επέστρεψε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον Ανθεστίωνα.
Πλέον η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσε σε Εθνικό και ΠΑΟΚ στον Πειραιά αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!


































































