Προσθέτει εμπειρία και ποιότητα με Γ. Κουντούρη η Παλιανή!

Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Παλιανή!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κουντούρη, με τη Παλιανή κάτω από άκρα μυστικότητα να προχωράει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από το… πάνω ράφι.

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ζαϊμάκης, ο οποίος με προσωπικές ενέργειες απέσπασε το «ναι» του ποιοτικότατου μέσου και εντάσσεται στην οικογένεια της Παλιανής.

Η εμπειρία του μεγάλη, έχοντας πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχει αγωνιστεί στη Football League στο παρελθόν με τη φανέλα της Γλυφάδας, ενώ έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ερμή Ζωνιανών.

Έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του και στη Δαμάστα, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και σε Αετό Ανωγείων, Ραύκο και Πήγασο, ενώ έχει παραστάσεις και με την Εθνική 5×5, με τον έμπειρο μέσο να έρχεται στη Παλιανή, ανεβάζοντας της ποιοτικά στη μεσαία γραμμή, με το σωματείο να έχει κινηθεί εντυπωσιακά μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα της Παλιανής καλωσορίζει τον Γιώργο Κουντούρη στην οικογένεια της.

Με προσωπικές ενέργειες του Αντιπροέδρου μας, κ. Ζαϊμάκη Δημήτρη, ένας αθλητής, ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας με μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, ήρθε να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Σίγουρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Γιώργο Κουντούρη, όμως ένας ποδοσφαιριστής με εικόνες από την δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, το σημαντικότερο είναι ότι θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές της Παλιανής.

Ευχόμαστε να είναι υγιής και χωρίς τραυματισμούς για να έχουν την χαρά οι φίλαθλοι της ομάδας μας να τον θαυμάσουν να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P