Γ. Γιαλιτάκης: «Η επιμονή και η υπομονή προς το πρόσωπο μου με έκαναν να πω το ναι»

Στην Αγία Βαρβάρα θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γιάννης Γιαλιτάκης.

Σημαντική ανανέωση με Γ. Γιαλιτάκη η Αγία Βαρβάρα!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε τόσο από Α1 όσο και από Α2 θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, με τον Γιώργο Φιολιτάκη να έχει στη διάθεση του για δεύτερη σερί χρονιά έναν μεσοεπιθετικό μεγάλης ποιότητας, ο οποίος αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Γιαλιτάκης μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τους λόγους που πήρε την απόφαση να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το «ναι» στην πρόταση της Αγίας Βαρβάρας για ανανέωση της συνεργασίας τους: «Η επιμονή και υπομονή που έδειξαν όλοι στην ομάδα να με περιμένουν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση! Η χρόνια η περσινή ήταν επιτυχημένη και είχαν δείξει τις προθέσεις τους να παραμείνω από τους πρώτους στην ομάδα! Οι συνθήκες την περίοδο αυτήν ήταν καλύτερες να παραμείνω στην ομάδα παρότι υπήρχαν σημαντικές προτάσεις! Πιστεύω ότι η ομάδα κάνει ότι μπορεί για να είναι ανταγωνιστική και την νέα χρόνια και μένει μόνο να φανεί στο γήπεδο».

Το μήνυμα του στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας: «Όσο αφορά τον κόσμο της ομάδας, από την πλευρά μου όσο ανήκω στην ομάδα θα δίνω το 100% για να μπορέσει  να πετύχει τους στόχους της! Ο κόσμος, κυρίως του χωριού, πρέπει να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια και να στηρίξει το συμβούλιο της ομάδας που αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα όφελος παρά μονάχα την αγάπη τους για την ομάδα και το χωριό! Η ομάδα έχει πλέον το γήπεδο έτοιμο και τους περιμένουμε στο γήπεδο!!! Καλή χρόνια σε όλους με υγεία!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P