Κοινή λύση συνεργασίας ανάμεσα σε Αετό Ανωγείων και Παν. Λαδουκάκη

Παρελθόν από τον πάγκο του Αετού Ανωγείων αποτελεί ο Παναγιώτης Λαδουκάκης λόγω του διπλώματος και των προαπαιτούμενων.

Ο ικανός τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο μισό τη περασμένη σεζόν, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, καθώς μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών, θα ήταν αδύνατο να προπονήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, καθώς διαθέτει δίπλωμα UEFA C’, ενώ χρειάζεται από UEFA B’ και πάνω για μπορέσει νόμιμα να κοουτσάρει από τον πάγκο.

Ο Αετός ανακοίνωσε το «διαζύγιο», αφήνοντας τη πόρτα ανοιχτή για το μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αετός Ανωγείων από κοινού με τον κόουτς μας Παναγιώτη Λαδουκάκη αποφασίσαμε μετά από πολύ συζήτηση και προβληματισμό αλλά και προσπάθεια για διόρθωση του προβλήματος να σταματήσουμε την συνεργασία μας εδώ, εξαιτίας των περιορισμών που έχουν προκύψει με τις απαιτήσεις για τα διπλώματα προπονητών.

Ο κόουτς, κάτοχος διπλώματος UEFA C, βοήθησε τα μέγιστα για την αντιστροφή του κλίματος και την πορεία πρωταθλητισμού του Β’ γύρου την περσινή χρονιά. Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν κάναμε από κοινού δεν θα καταφέρει να το αναβαθμίσει σε UEFA Β μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πράγμα το οποίο πλέον αποτελεί βασική προϋπόθεση για να λάβει μια ομάδα μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ευχόμαστε στον κόουτς καλή συνέχεια στη καριέρα του και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P