ΑΟΤ: Κράτησε τον «βράχο» Aπ. Δουλγεράκη!

Στο… κόκκινο δουλεύουν οι μηχανές στον ΑΟΤ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Μετά την πρόσληψη του Νίκου Σουτζή, η διοίκηση του ΑΟΤ κλείνει το ένα θέμα μετά το άλλο. Άγγελος Χαϊντίνι και Νίκος Μεταξάκης ήδη φόρεσαν τα «ασπρόμαυρα», ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αυτή τη φορά ήρθε ανανέωση για τον ΑΟΤ, αφού ο Απόστολος Δουλγεράκης ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας και θα υπερασπίζεται την άμυνα για έναν ακόμα χρόνο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Δουλγεράκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παρότι ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ο ίδιος απέδειξε αρκετά πράγματα.

Στον ΑΟΤ έκαναν τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσουν για ακόμα ένα χρόνο και τα κατάφεραν αποσπώντας το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΟΤ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βράχο της άμυνας Απόστολο Δουλγεράκη. Ο Απόστολος είναι από τα βασικά… γρανάζια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να υπηρετεί την φανέλα του ΑΟΤ. Απόστολε η οικογένεια του Τυμπακίου σου εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

[jsPlayerProfile player_id =”193675″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P