Δημ. Κοζορώνης: «Η Αγία Βαρβάρα θέλει να πρωταγωνιστήσει και θα την βοηθήσω όσο μπορώ»

Για την επιστροφή του στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Δημήτρης Κοζορώνης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με στόχο όπως τόνισε στις δηλώσεις του να την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, όπως κάνει δηλαδή συνέχεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της Αγίας Βαρβάρας. Ο λόγος που επέλεξα να επιστρέψω στο σωματείο είναι διότι ξέρω την ομάδα και την νοοτροπία της η οποία δεν είναι άλλη από το να πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμα πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να την βοηθήσω και στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει τον στόχο.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να κάνω κάλεσμα στον κόσμο, καθώς θέλουμε να είναι ο 12ος παίκτης μας φέτος και να μας στηρίξει με την φωνή του όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P