Με επιτυχία οι εκλογές στο Τυμπάκι – Αισιοδοξία για την επόμενη μέρα

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή (7/7) οι εκλογές στον ΑΟΤ.

Στην επόμενη μέρα που θα βρει τον σύλλογο στην Α1 ΕΠΣΗ επικεντρώνονται οι άνθρωποι του ΑΟΤ. Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν σημαντική, ενώ προέκυψε ένα δυνατό διοικητικό σχήμα εννιά μελών που θα τρέξει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Πίσω από το εκλεγμένο ΔΣ υπάρχει άλλη μία ομάδα ανθρώπων που θα βοηθήσει και στηρίξει τον σύλλογο, δίνοντας έτσι μία διοικητική σταθερότητα για τον ΑΟΤ που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κλείσει σημαντικοί ποδοσφαιριστές για το ρόστερ της νέας χρόνιας, ενώ έχουν υπάρξει συζητήσεις με παίκτης του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να συνεχίσουν και την επόμενο σεζόν στο Τυμπάκι.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το βράδυ της Δευτέρας (10/7) όταν θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ και θα συσταθεί σε σώμα, ώστε να μοιραστούν οι νέοι ρόλοι και ο σύλλογος να προχωρήσει μπροστά.

Πάντως στο Τυμπάκι υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΟΤ κινείται θετικά και στο κομμάτι των χορηγών, έχοντας έρθει σε συμφωνίες που θα βοηθήσουν σημαντικά την επόμενη μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P