Να παραμείνει στις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας

Μια ανάλογη πορεία με την περσινή επιθυμεί η Αγία Βαρβάρα και με αυτόν τον σκοπό έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά, τερματίζοντας στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, διατήρησε τον Γιώργο Φιολιτάκη για πέμπτη διαδοχική χρονιά στην άκρη του πάγκου και έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ. της ομάδας τρέχει τις διαδικασίες, με τις συζητήσεις αναφορικά με το χτίσιμο της νέας σεζόν να είναι καθημερινές, ενώ μην ξεχνάμε και τη πολύτιμη βοήθεια και την συμβολή του Γιάννη Ζαχαριουδάκη τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Η αρχή στον σχεδιασμό έγινε με πέντε ανανεώσεις με τους Αλέξανδρο Μυλωνάκη, Νίκο Δουκιαντζάκη, Νίκο Κουκλίδη,  Γιάννη Χατζηγεωργίου και Μιχάλη Καρακωνσταντάκη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ακολούθησε η ανανέωση της συνεργασίας με τους Στέλιο Γαρεφαλάκη, Ανδρέα Καλαϊτζάκη και Μιχάλη Μαρή, φτάνοντας στους οκτώ τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας, ενώ ο Λεωνίδας Αποδουλιανάκης, ο οποίος τη περασμένη σεζόν ήταν στο τεχνικό επιτελείο, καθώς δεν αγωνίστηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, είναι έτοιμος ξανά να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, αποτελώντας μια εσωτερική μεταγραφή.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Γιώργος Πολίτης, ένας μέσος ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε πολλές θέσεις, πραγματοποίησε τη περασμένη σεζόν πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ομόνοιας και πλέον ο Γιώργος Φιολιτάκης πρόσθεσε στο ρόστερ του ένα πολυθεσίτη παίκτη που θα του δώσει πολλές λύσεις.

Δεύτερη μεταγραφή ή… τρίτη (αν προσθέσουμε και τον Λεωνίδα Αποδουλιανάκη) αποτελεί ο Σωτήρης Μπέσας, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα προσθέσει εμπειρία στη μεσαία γραμμή της ομάδας, ερχόμενος από το τοπικό της Κοζάνης, με πολλές παρουσίες στην 1η κατηγορία του νομού.

Πέρα όμως από αυτούς, η Αγία Βαρβάρα όλα δείχνουν πως πήρε ποδοσφαιριστή με παρουσία στην Α1 ΕΠΣΗ τα τελευταία χρόνια, με τον Δημήτρη Κοζορώνη να επιστρέφει στην ομάδα, να γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του σωματείου και μένουν μόνο τα τυπικά για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ηχηρές πάντως είναι και οι αποχωρήσεις, με τον αρχηγό της ομάδας και μέλος της τα τελευταία χρόνια Γιάννη Χασουράκη, να αποχωρεί, συνεχίζοντας τη καριέρα του στο Ασήμι, με την Αγία Βαρβάρα αναγνωρίζοντας τη προσφορά του να τον αποχαιρετάει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Παρελθόν αποτελεί και ο βασικός τερματοφύλακας Αχιλλέας Δαμιανάκης, συνεχίζοντας τη καριέρα του στο Ασήμι, ενώ ο… τρίτος που θα κάνει το δρομολόγιο Αγία Βαρβάρα – Ασήμι είναι ο Μιχάλης Φωτάκης.

Πάντως, ο σχεδιασμός συνεχίζεται για να καλυφθούν τα όποια κενά προκύψουν, με την Αγία Βαρβάρα να θέλει να είναι απόλυτα έτοιμη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όπου θα ξεκινήσει και το χτίσιμο της νέας σεζόν, θέλοντας να παραμείνει στις πιο δυνατές ομάδες της Α2 ΕΠΣΗ..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P