Μ. Κανταρτζής: «Τιμή μου που βρίσκομαι στον Αετό – Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Π. Λαδουκάκης»

Ο Μάνος Κανταρτζής θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Αετό Ανωγείων.

Ο ικανός επιθετικός, μετά από μια πολύ καλή σεζόν, ερχόμενος στο δεύτερο μισό στα Ανώγεια, σκοράροντας οκτώ τέρματα σε 16 συμμετοχές, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στον Αετό, έκανε ειδική αναφορά στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Λαδουκάκη, που έπαιξε μεγάλο ρόλο στη παραμονή του, ενώ  έστειλε και το μήνυμα του για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά, θα ήθελα να πω, ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε μία τέτοια ομάδα και σε ένα τόσο μεγάλο χωριό. Μπορεί να μην έχω έρθει στα Ανώγεια πολύ καιρό, αλλά τα λάτρεψα, από τα «παιδιά» που μας στηρίζανε στις κερκίδες μέχρι τη διοίκηση και τον τόπο.

Μεγάλο ρόλο στη παραμονή μου έπαιξε, όμως, η θέληση του προπονητή μου, Παναγιώτη Λαδουκάκη, να μείνω. Με πίστεψε, με έκανε να νιώσω σημαντικός και αυτό με έπεισε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ομάδα έχει έναν στόχο, να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται τη φετινή χρονιά. Δεν υπάρχει ο στόχος του πρωταθλητισμού, αλλά ποιος ξέρει. Οι παίχτες έχουν τη ποιότητα να κάνουν μια αρκετά καλή πορεία..

Για μένα προσωπικά, ευχή μου είναι να μείνω υγιής και στόχος μου η κορυφή των σκόρερ, αλλά κυρίως να βοηθήσω τα μέγιστα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P