«Τρέχει» τις διαδικασίες στην Μινωική ο Παν. Γιακουμάκης – Συνεργασία με τις Δαφνές που… επιστρέφουν

Εξελίξεις έρχονται από το στρατόπεδο της Μινωικής, η οποία σηκώνει… μανίκια για τη νέα σεζόν. Συνεργασία και επιστροφή για τις Δαφνές στο τοπικό ποδόσφαιρο. 

Όπως έχει αναφέρει το σε προηγούμενο ρεπορτάζ του, ο πρώην πρόεδρος των Δαφνών Παναγιώτης Γιακουμάκης ενισχύει σημαντικά το Δ.Σ. της ομάδας και τις τελευταίες ημέρες έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Μάλιστα, ο νεαρός παράγοντας, ο οποίος έχει πάρει το «οκ» και τρέχει τις διαδικασίες στο σωματείο, προχωράει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως εκκρεμούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., που θα διεξαχθούν στις 15 Ιουλίου.

Το νέο πλάνο, περιλαμβάνει και την επαναδραστηριοποίηση των Δαφνών, με την ομάδα να επιστρέφει στην… τοπική πραγματικότητα και θα λειτουργήσει σαν δεύτερη ομάδα της «μπάρτσα», με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας να έχουν την δυνατότητα να πάρουν εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, με στόχο την βελτίωση τους και το παραπάνω βήμα στην πρώτη ομάδα.

Οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα έχουν ήδη ξεκινήσει και από το «στρατόπεδο» της Μινωικής έρχονται θετικά μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P