Μ. Ασλαματζίδης: «Αγάπη και σεβασμός για τον Ποσειδώνα»

Ο Μηνάς Ασλαματζίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ποσειδώνα.

Για άλλη μία χρονιά στις Πατέλες θα παραμείνει ο Μηνάς Ασλαματζίδης, μία απόφαση που πήρε λόγω της αγάπης του και του σεβασμού προς τον Ποσειδώνα, όπως λέει στις δηλώσεις του στο GRANDSPORT.

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου δεν ξέχασε την συνεισφορά του πρώην προπονητή, Νίκου Σουτζή, ενώ έθεσε ως στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τους λόγους που ανανέωσε με τον Ποσειδώνα: «Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός λόγος κατ’ εμέ που ανανέωσα είναι η αγάπη μου και ο σεβασμός προς την ομάδα. Έπειτα ήταν χρέος μου να κάτσω προς τον εαυτό μου, έπειτα από τόσα χρόνια να υπηρετήσω και πάλι την ομάδα, τώρα που αποκτάει ξανά ταυτότητα στην Α κατηγορία . 

Δυο χρονιές κάναμε άλματα βελτίωσης σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και αυτό φάνηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την αξιοσέβαστη περυσινή πορεία. Και όλα οφείλονται στην σωστή οργάνωση της διοίκησης αλλά πάνω απ’ όλα στην πρώην προπονητή της ομάδας Κ.Νικόλα Σουτζή και του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες».

Για τους στόχους της ομάδας και του ίδιου: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω στα μέγιστα της απαίτησης της ομάδας και κυρίως του καινούργιου μας προπονητή .

Ο στόχος της ομάδας είναι σίγουρα μια γρήγορη σωτηρία . Το πλάνο της ομάδας είναι φυσικά να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο, τίμιο και οργανωμένο έτσι ώστε να δώσουμε ένα ακόμα κίνητρο στο κόσμο της ομάδας να έρθει πιο κοντά μας και να μας βοηθήσει σε όλο αυτόν τον αγώνα».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Η ομάδα απαρτίζεται από διοικητικό μέχρι και αγωνιστικό κομμάτι κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε άτομα της περιοχής, αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο ερέθισμα για την συσπείρωση του κόσμου.

Τέλος να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλα τα σωματεία να έχουμε. Με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα παιδιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P