ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δούλεψαν με τον Θανάση Γεωργίου οι τερματοφύλακες του ΟΦΗ!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δούλεψαν με τον Θανάση Γεωργίου οι τερματοφύλακες του ΟΦΗ!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Επέλεξαν τον Θανάση Γεωργίου για την μεταβατική περίοδο!

Ο Θανάσης Γεωργίου αποτελεί έναν άνθρωπο που ξέρει όσο λίγοι τι θα πει τερματοφύλακας στην Κρήτη, αν όχι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόκειται για κάποιον που έχει υπερασπιστεί τα γκολπόστ,  μεταξύ άλλων του ΟΦΗ, του ΑΟ Χανιά, της Επισκοπής, του Αλμυρού, του Ερμή Ζωνιανών, της Ζακύνθου, της Λαμίας, της Βέροιας και της Κέρκυρας.

Ταυτόχρονα έχει εργαστεί με αρκετές ομάδες ως προπονητής τερματοφυλάκων, καθώς έχει επικεντρωθεί και στην ατομική προπόνηση-βελτίωση αθλητών για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μάλιστα οι τερματοφύλακες του ΟΦΗ φαίνεται πως τον προτιμούν σε αυτή τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία προπονήθηκαν μαζί κατά τη διάρκεια της περιόδου. Χρήστος Μανδάς, Βασίλης Σηφάκης, Νίκος Χρηστογεώργος, αλλά και ο Νίκος Ψιμόπουλος που αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος, δούλεψαν με τον Θανάση Γεωργίου, που είναι βέβαιο πως μπορεί να μοιραστεί τα δικά του «μυστικά» για την ξεχωριστή θέση του γκολκίπερ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα