«Ο Ποσειδώνας αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές – Τα καλύτερα έρχονται»

Τα καλύτερα έρχονται για τον Ποσειδώνα, ο οποίος φαίνεται πως αλλάζει σελίδα και έρχονται μεγάλες αλλαγές προς το… καλύτερο!

Αυτό ακριβώς ανέφερε ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Αντώνης Βλαχάκης, ο οποίος τόνισε πως έρχονται μεγάλες αλλαγές, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες!

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ., με παρουσία του ιδίου, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία με ομάδα της Αθήνας για το κομμάτι των ακαδημιών, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Ποσειδώνας αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες! Όλα θα αλλάξουν και θα ξεκινήσει το όνειρο των χιλιάδων φίλων του ιστορικού σωματείου να ακουστεί ξανά δυνατά το «σεισμός τυφώνας Ποσειδώνας» μέσα στα γήπεδα.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η νέα ομάδα του ΔΣ που θα αναλάβει τις τύχες του ιστορικού σωματείου να τον οδηγήσει ξανά ψηλά πάντα με συμμετοχή του σημερινού προέδρου που αναγέννησε το σωματείο μετά από πολλά χρόνια! Η έναρξη των ακαδημιών σε συνεργασία με ομάδα της Αθήνας θα είναι η πρώτη κίνηση του νέου διοικητικού Συμβουλίου που οραματίζεται να γεμίσει παιδιά το αθλητικό κέντρο της ομάδας!

Ωστόσο προχωράει κανονικά και το πλάνο του αγωνιστικού για την Α1 από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Γιώργο Ποντικαλη. Τα καλύτερα έρχονται και η σελίδα γύρισε μπροστά. Και πάλι όμως δηλώνω δεν περισσεύει κανένας όλοι μπορούν να βοηθήσουν εξωδιοικητικά αρκεί να το θέλουν!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P