Στ. Κορνάρος: «Βλέπουμε το ποδόσφαιρο με την ίδια ματιά – Δύσκολα θα μπορούσε να πω όχι»

Νέος προπονητής της Παλιανής είναι από σήμερα ο Στάθης Κορνάρος.

Ο Στ. Κορνάρος νέος προπονητής στη Παλιανή

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο ομάδων του Λασιθίου, μετακόμισε στο Ηράκλειο στις αρχές του έτους και μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Παλιανής αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας τους.

Πρόκειται για έναν τεχνικό, ο οποίος είναι κάτοχος UEFA Β’, αναζητάει συνεχώς την εξέλιξη, παρακολουθώντας πολλά σεμινάριο, με στόχο να βελτιώσει τις προπονητικές του ικανότητες, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο στην ομάδα που βρίσκεται και κυρίως στους ποδοσφαιριστές για την βελτίωση των ατομικών τους ικανοτήτων.

Εξάλλου έχει μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά, με την Παλιανή να εντοπίζει αυτά τα στοιχεία και να είναι ο τεχνικός του σωματείου για την νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Στάθης Κορνάρος, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλιανής, ενώ μίλησε και για τον στόχο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν στο Ηράκλειο από την αρχή του έτους, οπότε φυσικό και επόμενο ήταν να δραστηριοποιηθώ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας με έναν τρόπο που δύσκολα θα μπορούσα να πω όχι και νομίζω ότι βλέπουμε το ποδόσφαιρο με την ίδια ματιά. Θέσαμε κάποιους στόχους να υπηρετήσω από το κομμάτι που μου αναλογεί.

Οι στόχοι είναι να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Α2 κατηγορία και περισσότερο στηριζόμενοι στο ντόπιο υλικό, να καταφέρουμε να έχουμε μια αξιόμαχη ομάδα για να διεκδικήσουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P