Γ. Παπαδάκης: «Με άφησε άφωνο η αποχώρηση του Κ. Γαλανού – Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νιπιδιτού δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την αποχώρηση του Κυριάκου Γαλανού από την ομάδα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες και εκ των αρχηγών του συλλόγου, τόνισε πως παρά τις δυσκολίες ο Ηρ. Νιπιδιτού είχε μία θετική παρουσία, ενώ μπορεί ακόμα καλύτερα.

Παράλληλα στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ετνός της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην πλέον προπονητή του, Κυριάκο Γαλανό για όλα όσα έκανε για το σωματείο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο GRANDSPORT:

Πως χαρακτήριζες την χρονιά που μας πέρασε: «Η ομάδα πήγε αρκετά καλά κατά την γνώμη μου με τις δύσκολιες που προέκυψαν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, μείναμε ενωμένοι και θεωρώ ότι μπορούμε στη νέα σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την αποχώρηση Κυριάκος Γαλανού: «Ειλικρινά ήταν κάτι το οποίο με άφησε λίγο άφωνο, ήταν ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην ομαδα και αν δεν ήταν αυτός και μερικοί άλλοι, ίσως δεν υπήρχε η ομάδα τώρα. Τον ευχαριστούμε σαν ομάδα και σαν Γιώργος και του εύχομαι κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό του».

Πως ήταν το κλίμα στην ομάδα; «Πάρα πολύ καλό το κλίμα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ομάδα. Εκτός από την ομαδα βρισκόμαστε με τα παιδιά και σαν παρέα εκτός αυτής, πράγμα που δεν είχα βιώσει ποτέ όλα τα χρόνια που παίζω. Είμαστε ειλικρινά μια οικογένεια και πάμε στη νέα χρονιά με την καλύτερη ψυχολογία. Εύχομαι να έχουμε υγεία και τύχη όλοι και ότι έρθει ας έρθει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P