Γ. Σαλούστρος: «Μεγάλο μας στοίχημα η ολοκλήρωση των εργασιών στο στάδιο»

Ο Γιάννης Σαλούστρος τόνισε πως ο Αετός Ανωγείων έχει μεγάλο όραμα για το μέλλον.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας των Ανωγείων στην πρώτη του δήλωση ως επικεφαλής του συλλόγου ανέφερε πως βασικό μέλημα της νέας διοίκησης αποτελεί η ολοκλήρωση των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο, κάτι που θα δώσει νέα δυναμική όχι μόνο στα Ανώγεια, αλλά και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά είπε: «Στο ξεκίνημα της προσπάθειας να συνεχίσει τη λειτουργία της η ιστορική ομάδα του Αετού, ήταν πολλοί οι άνθρωποι που στάθηκαν αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα. Τα εμπόδια πολλά αλλά οι στόχοι πολλοί περισσότεροι.

Η ομαδική συνεργασία όλων απο την πρώτη στιγμή, ανεξάρτητα απο τη θέση του καθενός μέσα στο συμβούλιο, έχει φέρει την ομάδα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο λειτουργίας εώς σήμερα. Η προσπάθεια δε σταματάει γιατί το όραμα για το αθλητικό σωματείο του Αετού είναι μεγάλο και τα σχέδιά μας ακόμα περισσότερα.

Το μεγάλο μας στοίχημά είναι η ολοκλήρωση των εργασιών της ολικής ανακαίνισης του σταδίου με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Κρήτης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα νέων αθλητικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη κοινωνία της περιοχής.

Ευχαριστώ το συμβούλιο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προέδρου και υπόσχομαι ότι θα προσφέρω τα μέγιστα και από αυτή τη θέση. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Στέλιο Ξυλούρη για τη συνεργασία μας εώς σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P