Ποσειδώνας: «Καλούμε νέους από 15-18 ετών τη Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδώνα να γνωριστούν με τον προπονητή»

Κάλεσμα σε υποψηφίους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πιστεύουν στις δυνατότητες του έκανε ο Ποσειδώνας με ανακοίνωση του. 

Η διοίκηση της ομάδας λοιπόν καλεί παίκτες προκειμένου να στελεχωθεί το ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Ποσειδώνα στις Πατέλες, ώστε να γνωριστούν και με τον νέο προπονητή.

Παράλληλα στην ανακοίνωση ο Ποσειδώνας καλεί τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο δυναμικό της ομάδας να βρεθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου στο γήπεδο, ώστε να συζητηθούν θέματα της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ενημερώνουμε υποψήφιους νέους από 15-18 χρόνων που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ποσειδώνα να παραβρεθούν την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 18.00 στο αθλητικό κέντρο Ποσειδώνα στις Πατέλες και να γνωριστούν με τον νέο προπονητή της ομάδα μας και υπεύθυνο ανάπτυξης του Ποσειδώνα .

Το κάλεσμα απευθύνεται σε παιδιά που πιστεύουν στην αξία τους και δεν είχαν την ανάλογη ευκαιρία να την δείξουν έως σήμερα ανεξάρτητα αν ανήκουν σε ομάδα και μένουν ελεύθεροι , ακόμη και ας μην έπαιζαν σε ομάδα έως σήμερα αλλά πιστεύουν ότι θέλουν την ευκαιρία τους από ένα ιστορικό σωματείο της Α κατηγορίας ΕΠΣΗ .

Επίσης καλούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναμη της ομάδας μας να παραβρεθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 18.00 Στο γήπεδο Ποσειδώνα για να συζητήσουμε θέματα της ομάδας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P