
Ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης αναλαμβάνει και επίσημα τον ρόλο του προέδρου στην Τύλισο.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές σήμερα 18 Ιουνίου 2023 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου αλλά και Δ.Σ στην Τύλισο. Όπως αναμενόταν ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια παρουσίας του Βασίλη Κουβίδη σε αυτή την θέση.
Μάλιστα στην πρώτη του δήλωση ο νέος πρόεδρος της Τυλίσου ευχαρίστησε τον Βασίλη Κουβίδη που αποχωρεί έπειτα από 18 χρόνια από τον προεδρικό θώκο, ενώ έκανε γνωστό πως ο Μιχάλης Ζουραράκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη όπου συμμετείχαν στις εκλογές της ομάδας μας και που με τίμησαν δίνοντάς μου την θέση του Προέδρου αλλά και τον κ. Κουβίδη Βασίλειο για την τεράστια συνεισφορά του στην ομάδα επί σειρά ετών, καθώς και για την εμπιστοσύνη όπου έδειξε στο πρόσωπό μου.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κ. Ζουραράκη Μιχαήλ όπου θα είναι κοντά μας για μία ακόμη σεζόν.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει το πρώτο συμβούλιο του Νέου Δ.Σ για να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν».
Το νέο ΔΣ του σωματείου:
Τσαγκαράκης Ευάγγελος, Ανδρουλάκης Αναστάσιος, Ανδρουλάκης Γεώργιος, Καλλέας Γεώργιος, Καλλέας Κωνσταντίνος, Κουβίδης Βασίλειος, Κοκολάκης Μιχάλης, Μαματζάκη Μαριλένα, Τερζάκης Γιάννης, Τσαχάλης Μανώλης, Φιολιτάκης Γεώργιος, Χαλκιαδάκης Γιάννης
Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τη διαδικασία: