Αντ. Βλαχάκης: «Δύσκολες ημέρες – Δεν υπάρχει πια προθυμία για οποιαδήποτε βοήθεια»

Ο Αντώνης Βλαχάκης, με προσωπική του δήλωση, τοποθετείται για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ποσειδώνα.

Ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικού σωματείου, αναφέρει πως είναι αρκετές δύσκολες αυτές οι ημέρες, ειδικά για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που διοικούν σωματεία, προσθέτωντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία βοήθεια σε οποιαδήποτε μορφή λειτουργίας.

Παράλληλα, υπενθυμίζει πως ο Ποσειδώνας έχει το δικό του βοηθητικό γήπεδο και δελτία 26 ποδοσφαιριστών, ενώ ζήτησε υπομονή και θα γίνουν όλα στην ώρα τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δύσκολες μέρες γενικά για την κοινωνία και ιδιαιτέρως για ανθρώπους του ποδοσφαίρου που σωματεία βρίσκονται στα χέρια τους και έχουν την ευθύνη να τα κρατήσουν ζωντανά …

Θα μπορούσα να ανακοινώνω δημόσια ποιος δεν ταιριάζει με την νέα φιλοσοφία του σωματείου που διοικώ και δυστυχώς παλεύω καθημερινά να μείνει ζωντανό. Από την στιγμή που δεν υπάρχει πια προθυμία για βοήθεια σε οποιαδήποτε μορφή λειτουργίας. Οφείλω να υπενθυμίζω όμως ξανά οτι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ εκτός από βοηθητικό γήπεδο αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει και 26 δελτία ποδοσφαιριστών με λήξη απο το 2024 έως το 2027 .

Στην ζωή μου έμαθα να δημιουργώ και να παίζω με κανόνες! Υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P