Τ. Αρμόα: «Τόσο ευγνώμων για αυτές τις στιγμές που ζω – Εκπλήρωσα το όνειρο που έψαχνα»

Ο Τόμας Αρμόα αποτέλεσε ένα από τα βασικά «κλειδιά» του ΠΟΑ στην κατάκτηση της Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, ήρθε τον Ιανουάριο στην Κρήτη για λογαριασμό των Ατσαλενιωτών και έγινε και εκείνος μέλος της οικογένειας του ΠΟΑ, με τους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη στιγμή να τον αγκαλιάζουν, με τον ίδιο να νιώθει τη ζεστασιά από τις πρώτες του στιγμές στην Κρήτη.

Με ανάρτηση του στα social media, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για όλους όσους τον βοήθησαν να προσαρμοστεί σε ένα εντελώς καινούργιο μέρος για εκείνον, ενώ οι επιτυχίες του ΠΟΑ ήταν μια όμορφη ευκαιρία όπως αναφέρει, για να εκπληρώσει το όνειρο που έψαχνε.

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Τόσο ευγνώμων για αυτές τις στιγμές που ζω! Πριν πέντε μήνες έφτασα σε ένα εντελώς νέο μέρος, μια όμορφη ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο που έψαχνα. Μια νέα ζωή, μακριά από τους ανθρώπους που αγαπώ, μακριά από την οικογένεια, πολύ δύσκολες και δύσκολες στιγμές να περάσω και να αντέξω, αλλά εδώ είμαστε, πάλι με το “όλη η προσπάθεια έχει την ανταμοιβή της”. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο.

Πάντα ευγνώμων σε εκείνους που με βοήθησαν να είμαι εδώ  και σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και αυτής της όμορφης πόλης που με δέχτηκαν και μου φέρθηκαν πάντα με πολύ σεβασμό και στοργή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P