Γ. Κοζυράκης: «Αν δεν ήταν οι Βλαχάκης και Πλατάκης δεν θα είχαμε ζήσει ό,τι ζήσαμε – Νιώθω ότι έφυγα από το σπίτι μου»

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Κοζυράκη στην ομάδα του Ποσειδώνα.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στι Πατέλες ο Γιάννης Κοζυράκης αποχωρεί από τον Ποσειδώνα, φεύγοντας με όμορφες αναμνήσεις, καθώς ήταν αρχηγός στην σπουδαία πορεία του συλλόγου που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Κοζυράκης αναφέρθηκε στην σπουδαία προσπάθεις των Αντώνη Βλαχάκη και Μιχάλη Πλατάκη, ενώ δεν στις δηλώσεις του στο GRANDSPORT είχε ειδική μνεία για τον φροντιστή, Τέλη Καρασάββα και τον Αντώνη Βασιλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δυστυχώς, όλα τα ωραία στη ζωή κάποτε τελειώνουν, ακόμα κι αν δεν το επιθυμούμε. Είχαμε δύο υπέροχα χρόνια γεμάτα καλές στιγμές και πολλές χαρές, με άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πάντα όμως υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν ώρες από τις οικογένειές τους, που βάζουν χρήματα από τον ελεύθερο τους χρόνο για την πάθησή τους. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Βλαχάκη, και στον αντιπρόεδρο Μιχάλη Πλατάκη.

Αν δεν ήταν αυτοί να αναλάβουν την ομάδα για όλα, για το γηπεδικό και για οτιδήποτε μας χρειάστηκε, η ομάδα δεν θα είχε ζήσει ό,τι ζήσαμε τα δύο αυτά χρόνια. Είχα την τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας και με έκαναν να αισθάνομαι περισσότερο από αρχηγός. Για όλα αυτά λοιπόν και για άλλα τόσα, σας ευχαριστώ.

Αντίο, δεν θα σας πω, γιατί νιώθω ότι έφυγα από το σπίτι μου, αλλά θα σας πω “Εις το επανύδειν”. Και τέλος, ευχαριστώ με την καρδιά μου τον ακούραστο φροντιστή μας, την ψυχή της ομάδας, Τέλη Καρασάββα, και τον Αντώνη Βασιλάκη. Οτιδήποτε και να πω είναι λίγο για τον Αντώνη, ένα παιδί με ηθος και σεβασμό που ήταν πάντα εκεί όποτε του το ζητήσαμε!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P