Μ. Πλατάκης: «Σήμερα έκλεισε οριστικά ο κύκλος μου στον Ποσειδώνα – Αγαπήστε την ομάδα»

Οριστική είναι η απόφαση του Αντιπροέδρου του Ποσειδώνα να αποχωρήσει από το σωματείο.

Ο Μιχάλης Πλατάκης μέσα από το ???????????????????????????????????????? είπε οριστικά… αντίο στον Ποσειδώνα μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα χρόνια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 ΕΠΣΗ, την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και την φετινή εξαιρετική πορεία.

Δεν συνεχίζει στον Ποσειδώνα ο Ν. Σουτζής – «Δύο υπέροχα χρόνια για εμένα»

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από όλους τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι δεν είδαν βοήθεια και στήριξη από κανέναν με αποτέλεσμα να αποχωρεί οριστικά από την ομάδα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από δύο υπέροχα χρόνια στην διοίκηση του Ποσειδώνα ήρθε η ώρα να πω το οριστικό αντίο. Πριν δύο χρόνια παραλάβαμε καμένη γη, όμως με αγάπη στην ομάδα και σκληρή δουλειά όλοι μαζί καταφέραμε να επαναφέρουμε τον Ποσειδώνα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΗ και να πραγματοποιήσει και εξαιρετική χρονιά. Καταφέραμε να φτιάξουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο και η ομάδα να μην έχει καθόλου χρέη. Η προσπάθεια που κάναμε πολύ μεγάλη, όμως για εμένα από σήμερα σταματάει οριστικά ο κύκλος μου στην ομάδα του Ποσειδώνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου και πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Βλαχάκη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία, τον Νίκο Σουτζή και όλους τους παίκτες που πέρασαν από το σωματείο αυτά τα δύο χρόνια. Δυστυχώς δεν είχαμε την αναμενόμενη συμπαράσταση και η αποχώρηση μου είναι οριστική. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου η ομάδα του Ποσειδώνα. ΥΓ: Αγαπήστε την ομάδα και πηγαίνετε κοντά της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P