Γ. Χασουράκης: «Άκρως επιτυχημένη η φετινή χρονιά»

Η Αγία Βαρβάρα πραγματοποίησε τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, διεκδικώντας τον τίτλο μέχρι και το φινάλε.

Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές στη φετινή εξαιρετική πορεία και αρχηγός της ομάδας Γιάννης Χασουράκης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? κάνοντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε την σεζόν με σκοπό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια αξιοπρεπείς πορεία. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, επαγγελματικών υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να μην έχουμε βάθος στον πάγκο και αναγκαστήκαμε πολλά παιδιά να παίξουμε συνεχόμενα 90λεπτα. Παρ’ όλα αυτά εκείνο το διάστημα καταφέραμε και πήραμε αρκετές νίκες που μας κράτησαν ψηλά στην βαθμολογία.

Με τις χειμερινές μεταγραφές και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση των τραυματιών η ομάδα δυνάμωσε, κάναμε ένα εκπληκτικό σερί 9 νικών που μας έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν καταφέραμε να παραμείνουμε εκεί όμως η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη. Αφού κυνηγήσαμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, παρόλο που στερηθήκαμε την έδρα μας(λόγο ανακατασκευής του γηπέδου)και τρέχαμε από το ένα γήπεδο στο άλλο. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P