Δ. Τσέρος: «Μένει μία πικρία, θετικό το κλίμα για τη νέα χρονιά»

Ο προπονητής του Αστέρας Μυρτιάς-Πόρου τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στην σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στο νήμα έχασε την άνοδο από τον 2ο όμιλο της Β2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος, τερματίζοντας στην 3η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Κόροιβο. Για τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσέρο η σεζόν είναι θετική, παρότι μένει η πικρία στο φινάλε. Παράλληλα ανέφερε πως το κλίμα είναι θετικό για συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε άσχημα, με μία καινούργια ομάδα που αναβίωσε μετά από χρόνια. Ξεκινήσαμε με παιδιά από τις ακαδημίες του Πόρου και την περιοχή της Μυρτιάς. Στόχος μας ήταν η καλή πορεία και να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ως καινούργια ομάδα ξεκινήσαμε άσχημα, όμως είχαμε έναν φανταστικό δεύτερο γύρο. Στο τέλος μας μένει μία πικρία που χάσαμε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το εγχείρημα καθώς και με την ακαδημία για τα νέα παιδιά. Για τη νέα χρονιά το κλίμα είναι θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως θα το δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το διοικητικό συμβούλιο του Πόρου που ήταν δίπλα μας σε ότι και αν χρειαστήκαμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P