Έκτακτο Επίσημα στον πάγκο του Ηροδότου ο Ανδρέας Ξυδάκης
2ος όμιλος

Καλή φουρνιά παικτών η φετινή για τα Κανάρια

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Καλή φουρνιά παικτών η φετινή για τα Κανάρια
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, ξεκινάει σε λίγο καιρό και στο Μαρτινέγκο τα Κανάρια προετοιμάζονται για μια πολύ καλή χρονιά.

Μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα λόγω των συνθηκών ωστόσο τα Κανάρια ευελπιστούν σε κάτι ξεχωριστό φέτος λόγω της ταλαντούχας γενιάς ποδοσφαιριστών, που απαρτίζονται.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι αρκετά χαμηλός με τους περισσότερους να είναι γεννηθέντες του 2005, κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την φιλοσοφία της ομάδας και γενικότερα του Εργοτέλη που δεν είναι άλλη απ’ την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Έχει γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία κάτω απ’ τις όποιες συνθήκες επικρατούν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αισιοδοξούν σε μια καλή σεζόν με διακρίσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για 2ος όμιλος και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα