Μ. Αργυρός: «Και στην Α2 ΕΠΣΗ με πρωταγωνιστικούς στόχους»

Η Ανάληψη επέστρεψε εμφατικά στα τοπικά δρώμενα, κατακτώντας με το… απόλυτο το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και βάζει πλώρη για τη νέα σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία, είναι και ο Μάνος Αργυρός, ο οποίος μίλησε στο ????????????????????????????????????????  για την φετινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τη νέα σεζόν, που όπως αναφέρει, θα βρει την Ανάληψη με τους ίδιους αγωνιστικούς και πρωταγωνιστικούς στόχους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Όσοι ήρθαμε από την αρχή στην ομάδα, ο προπονητής και εμείς οι παίκτες είχαν έναν και μόνο στόχο, το πρωτάθλημα και την άνοδο. Το συνδυάσαμε με καλό ποδόσφαιρο και ήρθε αυτό το τρομερό αποτέλεσμα.

Αν δεν χαλαρώναμε στο τέλος θα ήταν μεγαλύτερη η συγκομιδή μας τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Πήραν μάλιστα και χρόνο συμμετοχής πολλά νέα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια.

Εξάλλου, φάνηκε και από το αποτέλεσμα, η Ανάληψη συγκριτικά με τις άλλες ομάδες είχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, είχαμε ποδοσφαιριστές με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το πρώτο βήμα το κάναμε με την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ, όπου δεν αλλάζει ο στόχος μας, καθώς θα έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους και στην νέα κατηγορία. Όλα τα παιδιά θα κοιτάξουμε την άνοδο τη νέα χρονιά. Όσον αφορά τη συνεργασία με την ομάδα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εύχομαι και εκείνοι το ίδιο από την πλευρά τους και θα δώσουμε τα πάντα σε μια νέα κατηγορία, με πρωταγωνιστικούς στόχους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P