Ν. Κουρουπάκης: «Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ηρακλείου έκανε τον απολογισμό του.

Ο Νίκος Κουρουπάκης οδήγησε τους «πράσινους» στη φετινή Α2 ΕΠΣΗ και ο νεαρός προπονητής υποστήριξε ότι το συγκρότημα του πέτυχε τον στόχο της παραμονής, αλλά και της ένταξης στο συγκρότημα του παιδιών από την αναπτυξιακή ομάδα. Αναλυτικά είπε:

«Ένα δύσκολο ταξίδι τελείωσε. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, χαρές και λύπες, άγχος και εντάσεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα η ομάδα πέτυχε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Επίσης πέτυχε  το στόχο της σταδιακής ένταξης παιδιών της αναπτυξιακής ομάδας, τα οποία ανταποκρίθηκαν με επιτυχία  στην δύσκολη κατηγορία της Α2 ΕΠΣΗ. Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον και η παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία. Τον συνεργάτη μου Βασίλη Παπαδάκη, τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαδάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Σταμάτη Τζιώτη και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μαρταβατζη. Επίσης τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας Θοδωρή Μαρταβατζη».

Από’ κει και πέρα, μπορεί το πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P