Με νίκη έκλεισε τη χρονιά το Λίντο! (pics)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την φετινή χρονιά το Λίντο, αφού επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου με 2-4 στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294510″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294510″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Δήμου Χριστοφή, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Φρέσκος κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΠΟΗ και να κάνει το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που κέρδισαν πέναλτι στο 5, όμως την εκτέλεση του Καρκανάκη την απέκρουσε ο Ράδοβιτς κρατώντας το 1-0.

Το Λίντο συνέχιζε να πιέζει και τελικά κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Κώττα στο 35ο λεπτό κάνοντας το 2-0. Μάλιστα λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Καρκανάκης πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι σκοράροντας κάνοντας το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κώττα να κάνει το 4-0 και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο ΠΟΗ δεν παράτησε το ματς και κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πετύχει δύο τέρματα με τους Σπυριδάκη και τον Χαϊντίνι διαμορφώνοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294510″]

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P