Φινάλε με ισοπαλία για Αγ. Βαρβάρα και Αγ. Δημήτριο!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε Αγία Βαρβάρα και Άγιος Δημήτριος έκλεισαν την χρονιά με ισοπαλία (2-2).

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294508″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294508″]

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες και ενδεικτικό είναι ότι δεν έγινε καμία αλλαγή στην αναμέτρηση.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες, ωστόσο παρότι δημιουργήθηκαν αξιόλογες στιγμές δεν ερχόταν το σκορ.

Στο 40′ ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Παπαδάκη, να κάνει το 1-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με πάνω το χέρι.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άγιος Δημήτριος φανερά επηρεασμένος ψυχολογικά από το πρώτο γκολ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Γαλανάκη στο 50ο λεπτό, κάνοντας το 2-0 και δίνοντας ένα σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε γκολ στο 74ο λεπτό με τον Παπαδομιχελάκη κάνοντας το 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 88′ με τον Ανδρικάκη να σκοράρει κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως ο Άγιος Δημήτριος από το 74ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σαλούστρος τραυματίστηκε και δεν υπήρχε αλλαγή…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294508″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P